Om oss

Connect Capital är en hos Bolagsverket registrerad bifirma till Exchange Finans Europe AB. Verksamheten inom Connect Capital är koncentrerad till utlåning och säljfinansiering. Att vi har den strukturen möjliggör att vi kan arbeta renodlat med det vi är bäst på inom respektive verksamhetsområde.

Historik

Bolaget öppnade sitt första kontor på Sveavägen i Stockholm 1996. 2005 fick vi tillstånd att vara kreditmarknadsbolag. Att vi är ett kreditmarknadsbolag innebär att vi kan erbjuda våra kunder fler tjänster såsom utlåning och inlåning med statlig insättningsgaranti. Självklart står vi under Finansinspektionens tillsyn. Exchange Finans är ett av Sveriges ledande valutaväxlar- och kreditmarknadsbolag med centralt belägna kontor. För närvarande har vi 11 kontor, och vårat huvudkontor är beläget i Globen.

Affärsidé

Vår affärsidé är att vara det bästa valet vid valutaväxling, kontakthantering samt utlånings- och spartjänster. Våra tjänster skall vara förmånliga, med hög service, nära anpassade efter våra kunders behov.

CSR

Ni är viktig för oss och som samarbetspartner ger vi Er extra förmåner på flera av våra produkter och tjänster. Och det ligger oss varmt om hjärtat att kunna ge. Connect Capital stödjer Barncancerfonden och det är vi stolta över.

Barncancerfonden

Vad kostar ditt lån?

Belopp:
Avbetalningstid:
Belopp:

Avbetalningstid:

Ränta:

Den effektiva räntan för ett lån på 100 000 kr, 10 års återbetalningstid, 6,95% ränta, 350 kr uppläggningsavgift samt 40 kronor i aviseringsavgift blir 8,08%.

Genomsnittskostnad / månad: Förklaring

En rak amortering innebär att amorteringsdelen av lånet är konstant vid varje betalningstillfälle. Utgiften minskar därför över tiden, allt eftersom kapitalskulden, och därmed räntan, minskar.

Kostnad första och sista månad:

Kostnad per månad:

Effektivränta:Typ av amortering:

Förmånliga lån med Connect Capital

Med Connect Capital kan du ansöka om avbetalning mellan 10 000 och 200 000 kronor mellan 1 och 12 år.