Om oss

Connect Capital är en hos Bolagsverket registrerad bifirma till Exchange Finans Europe AB. Verksamheten inom Connect Capital är koncentrerad till utlåning och säljfinansiering. Att vi har den strukturen möjliggör att vi kan arbeta renodlat med det vi är bäst på inom respektive verksamhetsområde.

Historik

1996 öppnade vi vårt första växlingskontor på Sveavägen i Stockholm. 2005 fick vi tillståndet att vara kreditmarknadsbolag. Att vi är ett kreditmarknadsbolag innebär att vi kan erbjuda våra kunder flera tjänster såsom utlåning och inlåning med statlig insättningsgaranti. Självklart står vi under Finansinspektionens tillsyn.
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande valutaväxlar- och kreditmarknadsbolag med centralt belägna kontor. För närvarande har vi 10 kontor och omsätter ca 2 miljarder kronor. Våra intentioner är att växa ytterligare i Sverige och Norden.
Vi utökar kontinuerligt vårt utbud av produkter och tjänster för att möta våra kunders behov och önskemål. Förutom att vara valutaväxlare erbjuder Exchange Finans även kontanthantering, utlånings- och spartjänster samt Giroservice.

 Affärsidé
 

Vår affärsidé är att vara det bästa valet vid valutaväxling, kontanthantering samt utlånings- och spartjänster. Våra tjänster skall vara förmånliga, med hög service, nära och anpassade efter våra kunders behov.

   
  CSR
 

Ni är viktig för oss och som samarbetspartner ger vi Er extra förmåner på flera av våra produkter och tjänster. Och det ligger oss varmt om hjärtat att kunna ge. Connect Capital stödjer Barncancerfonden och det är vi stolta över.

   
  Nyheter
   
 
     
 
2009-07-23
 
 
Connect Capital lanseras  
    Connect Capital erbjuder Er produkter och tjänster anpassade till Er verksamhets behov.  
   
     
     

Copyright 2009 ©Connect capital